ساعتهای هوشمند را باید به عنوان کارآمدترین وسیله جانبی برای اسمارتفونها در نام برد. تعداد کارهایی که این دستگاههای کوچک میتوانند انجام دهند و جذابیت آنها از دلایلی هستند که این وسیله را به یکی از محبوبترینهای بازار تکنولوژی تبدیل کرده است.
راحتی در استفاده از قابلیتهای موجود در این ساعتها باعث میشود تا کارهایی که همیشه برای انجام آن نیاز به برداشتن گوشی خود داشتید٬ ترجیحا با ساعت خود آنها را انجام دهید.
با بیشتر شدن این محصولات در بازار انتخاب ساعتی که بتواند کار دلخواه شما را انجام دهد کار سختی شده است. با هم نگاهی به چند ساعت برگزیده در فروشگاه نگین خاورمیانه میکنیم:
گیر اس ششمین ساعت هوشمند معرفی شده از طرف سامسونگ است. اولین ساعت هوشمند سامسونگ که در سپتامبر ۲۰۱۳ با نام Gear معرفی شد٬ به عنوان یکی از قدمهای اصلی برای ایجاد مفهوم ساعت هوشمند مدرن به شمار میرود. بعد از گذشت ۱ سال از آن سامسونگ ۴ مدل دیگر را معرفی کرد تا نوبت به مدل Gear S رسید.
سامسونگ در این مدل از سیستم عامل Tizen استفاده کرده است. بر خلاف فلسفه سیستم عامل پوشیدنی اندروید که بر اساس جزئیات کمتر طراحی شده بود٬ سامسونگ سعی کرده تا روی جزئیات و امکانات زیاد مانور دهد. در این دستگاه هوشمند یک نمایشگر ۲ اینچی AMOLED ٬ سنسورهای مختلف سلامتوتندرستی و کلی قابلیت جذاب وجود دارد. سامسونگ در مورد این دستگاه یک قدم از ساعتهای هوشمند فراتر رفته و با قرار دادن وایفای و 3G به صورت جداگانه روی آن٬ Gear S را شبیه به یک اسمارتفون مچی ساخته است.
ساعت هوشمند گیر اس ۲ سامسونگ یکی از ساعتهای هوشمند سامسونگ است که دارای ظاهری زیباتر از باقی سامسونگیهاست. وقتی که به این ساعت نگاه میکنید میفهمید که سامسونگ از بازخورد محصولات قبلی خود درسهایی گرفته و آنها را در ساخت این محصول رعایت کرده است. گیر اس ۲ نسبت به پیشینیانش خوش فرمتر٬ زیباتر و درکل پوشیدنیتر شده است. یکی از مهمترین اقدامات سامسونگ تغییرات انجام داده بر روی سیستم عامل Tizen برای متناسب نمودن آن با نمایشگر یک ساعت هوشمند است که با استفاده از قاب لمسی چرخشی این ساعت یکی از بهترین محیطهای کاربری ساعت هوشمند بازار را تشکیل دادهاند.
برخلاف مدلهای قبلی سامسونگ که فقط با اسمارتفونهای سامسونگ کار میکردند این ساعت هوشمند با اکثر گوشیهای اندرویدی کار میکند و قرار است بروزرسانی جدیدی برای سازگاری با محصولات اپل نیز برای آن عرضه شود.
سونی هم مثل دیگر شرکتهای بازار تکنولوژی بفکر ساخت محصولات پوشیدنی بوده است. محصولاتی که باید گفت جای خود را دربین کاربران تکنولوژی پیدا کرده و تبدیل به یکی از محبوبترین محصولات این حوزه شدهاند. این ساعت دومین محصول سونی برای رقابت در بازار ساعتهای هوشمند به شمار میرود. اسماتواچ ۲ سونی نسبت به برادر کوچکترش اسمارتواچ ۱ به کلی متفاوت شده است. اسمارتواچ ۱ از پلاستیک ساخته شده بود٬ نمایشگر بی دوام و کم کیفیتی و همچنین نرمافزاری پیچیده که کارکردن با آن را به یک تجربه سخت تبدیل میکرد. اما سونی دومین ساعت هوشمند خود را با رفع این معایب و همزمان با ساعت گلکسی گیر سامسونگ و با قیمت خیلی مناسبتری برای رقابت عرضه کرد. اسمارتواچ ۲ دستگاهی زیبا از لحاظ ظاهری و در ابعاد کوچک 41.6 x 41.1 x 9 است که در عین حال دارای بدنهی محکمی است. سونی نیاز داشتن یک دستیار هوشمند را با برنامههای متعددی که برای این دستگاه در پلیاستور قرار داده است٬ برطرف کرده است. احساس راحتی روی دست (بخصوص در بند سیلیکنی) این ساعت اجازه میدهد در طول روز بدون سختی آن را روی مچ خود ببندید. کارکرد راحت با صفحه ۱.۶ اینچی و راه اندازی ساده با NFC از مزیتهای این دستگاه هستند.
ساعتهای هوشمندی که توانستهاند با استفاده از سیستم اندروید ویر کارکرد متفاوتی را به کاربر بدهند مثل هوآوی واچ یا موتو ۳۶۰
وجود دارند که همه آنها قیمت بالاتری نسبت به اسمارتواچ ۳ سونی دارند. اسمارتواچ ۳ مدت زمان شارژ دهی بیشتری نسبت به هم ردههای خود دارد که با توجه به قیمت کمترش از ارزش بهتری برخوردار میشود. داشتن GPS داخلی این ساعت هوشمند را به یک وسیله سلامت و تندرستی مجزا تبدیل کرده است که بدون نیاز به اسمارتفون هم قابل استفاده است. قابلیت ضدآب پیشرفته و وایفای داخلی این ساعت هوشمند مواردی هستند که تا قبل از این در ساعتهای سونی وجود نداشت.
سلام ممنونم بسیار عالی بود