با بالاتر رفتن قیمتها، قاعدتا میشود انتظار داشت که کیفیت محصولات هم افزایش پیدا کند، و این دقیقا همان اتفاقی است که میافتد! در این بازهی قیمتی سازندگان لپتاپ دیگر سعی میکنند در زمینهای کم نگذارند برای این که بهای گامهای بلندی که در زمینههای دیگر برداشتهاند را بپردازند. بنابراین میتوانید به راحتی انتظار داشته باشید که لپ تاپهای فوق العادهای در این بازه پیدا کنید که در همهی بخشها اگر عالی نیست، حداقل خیلی خوب باشد. حتی شاید بتوان گفت که وقتی شروع به هزینه کردن در این بازهی قیمت و بالاتر از آن میکنید، هر لپتاپی که بخرید به نسبت هزینهای که کردهاید عالی محسوب میشود. اما به هرحال در هر بازهی قیمتی، محصولاتی هستند که به نسبت دیگر محصولات ارزش خرید بیشتری دارند، و لپ تاپها هم از این قاعده مستثنی نیستند. به همین دلیل، ما هم سعی میکنیم که ارزشمندترین انتخابها را پیش روی شما قرار دهیم تا در هیاهوی فروشندهها و فروشگاهای مختلفی که ممکن است راهنماییهای متعدد و بعضا متناقضی ارائه کنند، قلاب شما دقیقا به همان ماهی دلخواهتان گیر کند.
لپ تاپهایی که در این محدودهی قیمت قرار دارند، عموما جزء بهترین محصولات شرکتهای سازندهی خود ولی در قیمتهای رقابتی هستند. به این معنی که در این بازه، سازنده همچنان با رقبایش بر سر قیمت منازعه میکند و دستش باز نیست که قیمتهای بالا و بیحساب از خریدار دریافت کند. به همین دلیل ممکن است سازندگان همزمان از حافظهی داخلی SSD در کنار جدیدترین مدل پردازندهی گرافیکی و بهترین پردازنده و بالاترین مقدار رم استفاده نکنند. اما میتوانید مطمئن باشید که در امکانات کم نمیگذارند و برای حفظ بازار مصرفکنندگانشان، تمام سعی خودشان را میکنند تا بهترین قطعات ممکن را همزمان با ثابت نگاه داشتن قیمت تمام شده استفاده کنند.
در این محدوده باید انتظار لپ تاپهایی با پردازندههای Core i5 و Core i7 اینتل و یا پردازندههای سری FX از AMD را داشته باشید. همچنین رم محصولاتی که در این بازهی قیمت قرار دارند بین 6 تا 16 گیگابایت متغیر است، هرچند نباید آن را مهمترین فاکتور قرار دهید. رم معمولا از جمله قطعات قابل ارتقای لپتاپ است و هزینهی ارتقای آن نیز زیاد نیست. برای همین ممکن است سازندگان با قرار دادن رم 16 گیگابایت در لپتاپی با مشخصات متوسط و خوب، سعی کنند آن را عالی جلوه دهند. پس در صورتی که تمامی مشخصات لپتاپ مورد نیازتان مناسب است و تنها مشکل کم بودن حافظهی رم است، ابتدا از قابلیت ارتقای رم لپتاپ مطمئن شوید و بعد با خیال آسوده آن لپتاپ را خریداری کنید و هر زمان که برایتان مقدور بود رم آن را ارتقا دهید.
اکثر قریب به اتفاق پردازندههای گرافیکی لپ تاپهایی که در این رده قرار دارند، از نوع اختصاصی و با 2 تا 4 گیگابایت حافظهی گرافیکی است. کارت گرافیکهای مورد استفاده در این بازه در بازار فعلی هم معمولا از سری 900M به بالا برای NVIDIA و از سری M300 به بالا برای کارتهای گرافیک ساخت AMD است. حافظهی داخلی لپ تاپهایی که در این بازه قرار دارند هم معمولا بین 1 تا 2 ترابایت است و اگر خوش شانس باشید میتوانید حافظههای هیبریدی هم در این بازه پیدا کنید که ترکیبی از HDD و SSD هستند. این حافظههای هیبریدی معمولا حدود 1 ترابایت حافظهی HDD و بین 8 تا 16 گیگابایت حافظهی SSD در اختیار کاربران میگذارند تا با نصب سیستم عامل برروی حافظهی SSD که سریعتر است، سرعت بالا آمدن و کاربری لپتاپ را بهبود ببخشند و در کنار آن فایلهای حجیم خود را بر روی حافظهی HDD ذخیره کنند که حجم بیشتر و قیمت کمتری دارد، اگرچه کندتر است. سایز صفحات نمایش لپ تاپهای این محدودهی قیمت بین 14 تا 15.6 اینچ متغیر است و دیگر میتوان در این محدوده انتظار رزولوشن تمام اچدی را داشت.
با ما با بررسی بهترین لپ تاپهای موجود در این بازهی قیمتی، همراه باشید:
پردازنده: intel® Core™ i5با سرعت 2.3 تا 2.8 گیگاهرتز
رم: 8 گیگابایت
حافظهی داخلی: 1 ترابایت
کارت گرافیک:NVIDIA GeForce 940M (اختصاصی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 4 ساعت
وزن: 2.4 کیلوگرم
شرکت ایسر همواره لپ تاپهای بسیار باکیفیتی را با مناسبترین قیمتها ارائه کرده است. Aspire V3-575G هم در بازهی قیمتی خود یکی از بهترین لپ تاپها محسوب میشود. بدنهی این لپتاپ از پلاستیک مات ساخته شده که ترکیب دو رنگ مشکی (در پشت لپتاپ) و نقرهای (در قسمت دور صفحه کلید) را دارد. صفحهی نمایش این لپتاپ از تکنولوژی TFT با نور پسزمینهی LED استفاده میکند و رزولوشن آن 1366×768 پیکسل است که این رزولوشن در این بازهی قیمت چندان خوشحالکننده نیست. همچنین این صفحهی نمایش از نوع براق است و اگرچه زوایای دید مناسبی در محیطهای روشن ارائه نمیکند، اما رنگها را شفافتر و زندهتر از نمایشگرهای مات نشان میدهد. صفحه کلید این لپتاپ از نوع جزیرهای است و به دلیل جنس خاص قسمت دور آن، تایپ کردن با این صفحه کلید روان و لذت بخش است. موس لمسی این لپتاپ هم دکمههای چپکلیک و راستکلیک را در گوشههای پایینی خود پوشانده و حساسیت بسیار خوبی هم دارد. دو درگاه USB 3.0، یک درگاه USB 2.0 و درگاههای HDMI و VGA و درگاه شبکه نیز تشکیلدهندهی انواع ورودی/خروجیهای این لپتاپ هستند.
مغز متفکر این لپتاپ یک پردازندهی Core i5 ساخت اینتل و از جدیدترین نسل آن است که با فرکانسی بین 2.3 تا 2.8 گیگاهرتز کار میکند. در این سطح شاید انتظار داشته باشیم پردازندههای Core i7 بیشتر استفاده شوند، ولی به هرحال پردازندههای Core i5 و به خصوص جدیدترین نسلهای آن هم بسیار قدرتمند هستند و نباید آنها را دست کم گرفت. ظرفیت 8 گیگابایتی رم این لپتاپ هم به کمک این پردازندهی قوی میآید تا برنامهها هم راحتتر اجرا شوند و هم سرعت و کیفیت انجام کارهای همزمان بالا برود. حافظهی داخلی این لپتاپ 1 ترابایت است و میتواند خیال شما را از ذخیرهی حجم زیادی اطلاعات، راحت کند. کارت گرافیک نسبتا قوی NVIDIA 940M با 4 گیگابایت حافظهی داخلی، تضمین میکند که بازیهای روز با کیفیت خوبی اجرا شوند و یا در ویرایش ویدیو یا طراحیهای رایانهای، کوچکترین وقفهای را احساس نکنید. باتری این لپتاپ شارژدهی متوسطی دارد و تنها 4 ساعت میتواند انرژی مورد نیاز لپتاپ شما را تامین کند. اما به هرحال انتظار داریم که در ازای پردازنده، حافظهی داخلی، کارت گرافیک و رم عالی، بالاخره یک مشخصهی ضعیف هم در این لپتاپ وجود داشته باشد. بالاخره هنوز از کف این بازهی قیمتی فاصلهی زیادی نداریم و چنین موضوعی باید قابل پذیرش باشد. مشکل دیگری که باید در کنار این امکانات خوب با آن کنار بیایید، وزن 2.4 کیلوگرمی این لپتاپ است که اگر تعارف را کنار بگذاریم، سنگین محسوب میشود. شاید به نظر بیاید که 200 گرم بیشتر و کمتر در وزن لپتاپ خیلی موثر نیست. این فکر درست است تا زمانی که لپتاپ خود را زیاد جابجا نکنید. اما حرف ما را بپذیرید که بعد از یک ربع پیادهروی با لپتاپ در یک روز گرم تابستانی، هر ده گرم کمتر یا بیشتر هم برایتان ملموس میشود!
پردازنده: intel® Core™ i7با سرعت 2.5 تا 3.1 گیگاهرتز
رم: 8 گیگابایت
حافظهی داخلی: 1 ترابایت
کارت گرافیک:NVIDIA GeForce 930M (اختصاصی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 5 ساعت
وزن: 2.3 کیلوگرم
ایسوس به حق در زمینهی تولید لپتاپ به نام خود وفادار بوده است و مانند اسب بالداری که اسم خود را از آن وام گرفته (پگاسوس) زیبایی و قدرت بسیار چشمگیری را در بازهی متنوع محصولات خود ارائه میدهد. بدنهی K556UF پوششی فلزی بسیار دوستداشتنی و زیبایی دارد که در پشت نمایشگر با دوایر هممرکزی که با برش لیزری از قلب آلومینیوم بیرون آمده چشم شما را به لوگوی ایسوس خیره میکند. نمایشگر این لپتاپ همان اندازهی 15.6 اینچی معمول را دارد و رزولوشن آن هم البته معمولی است و از 768×1366 پیکسل فراتر نمیرود. اما پوشش مات این نمایشگر باعث میشود که زوایای دید خوبی داشته باشد. تکنولوژی این نمایشگر هم TFT با نور پس زمینهی LED است. صفحه کلید این لپتاپ به فرم جزیرهای است و کلیدهای جدا از هم آن در کنار جنس بدنه که در زیر دستان شما قرار میگیرد، به آسان و لذت بخش شدن تایپ کمک میکنند. موس لمسی K556UF دکمههای راستکلیک و چپکلیک را زیر خود جای داده است و با فرم یکتکهی خود به زیبایی طراحی لپتاپ اضافه میکند. درگاههای این لپتاپ هم عبارتند از درگاههای USB 2.0، USB 3.0، HDMI، VGA و درگاه شبکه، اما درگاههای ارتباطی آن به همینها محدود نمیشود و درگاه USB Type-C هم برای این لپتاپ در نظر گرفته شده که سرعت و عملکرد بهتری در انتقال اطلاعات از خود نشان میدهد. یک مزیت دیگر این درگاه ارتباطی، این است که دیگر نیاز نخواهید داشت با چندبار سعی و خطا کابل را به درگاه متصل کنید و برخلاف مدلهای دیگر USB، این نوع کابلها از هر دو طرف میتوانند وارد درگاه خود شوند.
مرکز پردازش این لپتاپ یک پردازندهی Core i7 اینتل است که از 2 هسته و قابلیت Hyper-threading بهره میبرد. به این معنی که با وجود دو هستهای بودن، میتواند عملکردی مشابه چهار هسته از خود نشان دهد. این تکنولوژی در سری U پردازندههای نسل جدید اینتل استفاده شده است و بر اساس گفتهی اینتل، کمک میکند تا همزمان با مصرف کمتر انرژی، عملکرد پردازنده بهبود پیدا کند. یک حافظهی رم 8 گیگابایتی هم در این لپتاپ وظیفهی کمک به بهبود سرعت اجرای برنامههای مختلف را بر عهده دارد. حافظهی داخلی 1 ترابایتی هم حجم بسیار مناسبی را برای ذخیرهی اطلاعات در اختیار شما قرار میدهد. کارت گرافیکی بهکار برده شده در این لپتاپ از مدل 930M شرکت NVIDIA با 2 گیگابایت حافظهی گرافیکی اختصاصی است که شاید جدیدترین و بهترین نباشد، اما قطعا در این بازهی قیمت، کیفیت بسیار خوبی را برای کاربر فراهم میکند. شارژدهی باتری این لپتاپ هم به نظر میرسد به علت استفاده از پردازندهی کممصرفی که گفته شد، تا 5 ساعت افزایش یافته است که زمان قابل قبول و مناسبی است. در نهایت K556UF با وزن 2.3 کیلوگرم اگرچه سبک نیست، اما نسبتا قابل حمل به حساب میآید.
پردازنده: intel® Core™ i7با سرعت 2.3 تا 2.8 گیگاهرتز
رم: 16 گیگابایت
حافظهی داخلی: 1 ترابایت
کارت گرافیک:ATI R7 M370 (اختصاصی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 6 ساعت
وزن: 2.3 کیلوگرم
اگرچه اچپی در بازهی قیمت 1.2 تا 2 میلیون تومان بهترین لپ تاپهای موجود در بازار فعلی را ارائه میداد و یک تنه 4 محصول از 5 محصول این محدوده را به خود اختصاص داده بود، اما باید خاطرمان باشد که لنوو تا الان به صورت مستمر در همهی بازههای قیمتی نه تنها محصول برگزیدهای ارائه کرده است، بلکه همواره در حرف آخر ما هم به عنوان یکی از برترین لپ تاپهای آن بازه معرفی میشد. در محدودهی قیمتی بین 2 تا 3 میلیون تومان هم یکی از محصولات برگزیدهی فعلی، ساخت این شرکت خوشنام است.
به سختی میتوان گفت که طراحی بدنهی لپ تاپهای لنوو نمرهی بالایی در استانداردهای طراحی کسب میکنند. از نظر کارایی شاید هیچ ایرادی به آنها وارد نباشد، اما استفاده از پلاستیک مات به یک شکل در اکثر محصولات سری E لنوو و به خصوص اتصال قسمتهای مختلف به هم که به صورت تیز و ناگهانی اتفاق میافتد و نرمیای در آن دیده نمیشود، از نظر زیبایی امتیاز مثبتی برای لنوو ندارد. البته باز هم تاکید میکنیم که این موضوع بر روی کارایی بدنه و مقاومت آن هیچ تاثیری ندارد و لپ تاپهای لنوو از این نظر کاستی ندارند. بدنهی این لپتاپ هم از پلاستیک مات مشکی رنگ ساخته شده است و از نظر ساختاری بسیار مقاوم به نظر میآید. صفحهی نمایش ThinkPad E560 شاید نقطهی قوت آن محسوب نشود. این صفحهی نمایش از تکنولوژی TFT با نور پسزمینهی LED و رزولوشن 1366×768 بهره میبرد که اگرچه مناسب است و بهخصوص روکش مات آن زوایای دید خوبی را ارائه میدهد، اما در این بازهی قیمت انتظار صفحهی نمایش تمام اچدی انتظار زیادی نیست و این لپتاپ از آن محروم است. صفحه کلید این لپتاپ اما بر خلاف صفحهی نمایش آن، از نقاط قوتش محسوب میشود. به صورت کلی لنوو صفحه کلیدهای بسیار با کیفیتی را در لپ تاپهایش استفاده میکند و زمانی که از یکی از آنها استفاده کنید و به عمق کلیدها و سفتی خاصشان عادت کنید، شاید دیگر برایتان تایپ کردن با صفحه کلیدهای دیگر سخت باشد. موس لمسی این لپتاپ هم مطابق روال همیشگی لنوو در پایین صفحه کلید و متمایل به چپ قرار دارد و کلیدهای راستکلیک و چپکلیک در بالای آن قرار دارند. همچنین در وسط صفحه کلید یک موس انگشتی کوچک قرار دارد که کمک میکند در هنگام تایپ نیاز نداشته باشید دست خود را از روی صفحه کلید بردارید. این لپتاپ به 3 درگاه USB 3.0 مجهز است و درگاه USB 2.0 ندارد. همچنین درگاههای شبکه، HDMI و VGA هم در کنارههای این لپتاپ قرار گرفته اند. این لپتاپ به ماژولهای بلوتوث و وایفای هم مطابق عرف لپ تاپها مجهز است.
لنوو این سری از لپ تاپهای خود را از لحاظ فناوریهای بهکار رفته در آنها ارتقا داده و این لپتاپ به جدیدترین نسل پردازندههای Core i7 اینتل مجهز است. در کنار این پردازندهی قدرتمند و کممصرف، لنوو یک رم 16 گیگابایتی هم قرار داده است تا خیال کاربر را از بالا بودن سرعت اجرای کارهای مورد نظر خود راحت کند. همچنین 1 ترابایت حافظهی داخلی از نوع HDD برای این لپتاپ در نظر گرفته شده که بسیار مناسب و کافی به نظر میآید. پردازندهی گرافیکی این لپتاپ هم ساخت AMD و مدل R7 M370 آن است که اگرچه از رتبههای پایین کارتهای گرافیکی میانرده محسوب میشود، اما نیازهای شما را حتی در حد اجرای بازیهای روز با کیفیت متوسط برآورده میسازد. یک نکتهی درخشان دیگر در این لپتاپ، عمر باتری آن است که حدودا تا 6 ساعت شارژدهی را تضمین میکند. این مقدار میتوان گفت که کاملا کافی است و مزاحم استفادهی روزمرهی این لپتاپ در حال جابجایی نمیشود. وزن این لپتاپ هم 2.3 کیلوگرم است که شاید کم نباشد، اما آن هم مزاحم راحتی جابجایی این لپتاپ نخواهد شد.
پردازنده: intel® Core™ i7با سرعت 2.4 گیگاهرتز
رم: 8 گیگابایت
حافظهی داخلی: 1 ترابایت
کارت گرافیک:ATI R5 M335 (اختصاصی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 5 ساعت
وزن: 2.15 کیلوگرم
لپ تاپهای سری اینسپایران دل همیشه ارزش خرید بالایی داشتهاند و نسبت امکانات به قیمت آنها در اکثر مدلها بالا بوده است. لپتاپ Inspiron 5559 را هم میتوان از جمله محصولات با ارزش خرید بالا به حساب آورد. بدنهی پلاستیکی مات و طرحدار این لپتاپ هم به زیبایی آن کمک میکند و هم مانع جذب کثیفی و چربی دست میشود. صفحهی نمایش این لپتاپ هم 15.6 اینچ قطر و رزولوشن 1366×768 پیکسلی دارد که همچنان اگرچه قابل قبول است، ولی در حد انتظار نیست. بهخصوص شفاف بودن این صفحهی نمایش باعث میشود که زوایای دید آن کاهش پیدا کنند. صفحه کلید این لپتاپ به فرم جزیرهای است و تایپکردن با آن به نسبت راحت و لذتبخش به نظر میآید. موس لمسی هم مطابق عرف لپ تاپها در پایین صفحه کلید و متمایل به چپ قرار دارد. درگاههای ارتباطی Inspiron 5559 هم عبارتند از درگاه شبکه، HDMI، دو درگاه USB 2.0 و یک درگاه USB 3.0 و البته درگاه VGA در میان آنها دیده نمیشود.
جدیدترین نسل پردازندههای Core i7 در این لپتاپ به کار برده شدهاند که مصرف آنها پایینتر آمده و عملکرد آنها هم بهبود یافتهاست. در کنار این پردازنده، 8 گیگابایت رم در نظر گرفته شده است تا سرعت اجرای برنامهها را بالا ببرد و کمک کند برنامهها به صورت همزمان با عملکرد بهتری اجرا شوند. حافظهی داخلی 1 ترابایتی HDD این لپتاپ هم برای ذخیرهی فایلهای حجیم کاملا مناسب و کافی به نظر میرسد. کارت گرافیکی مورد استفاده در این لپتاپ اما قطعا نقطهی قوت آن نیست. پردازندهی R5 M335 ساخت AMD به عنوان پردازندهی گرافیکی این لپتاپ در نظر گرفته شدهاست که با استانداردهای فعلی میتوان آن را تا حدی پایینرده حساب کرد. باتری Inspiron 5559 با حدود 5 ساعت شارژدهی، ظرفیت مناسبی دارد و در نهایت این لپتاپ با وزن حدود 2.15 کیلوگرم به راحتی قابل حمل و نقل است.
ASUS V502UX
پردازنده: intel® Core™ i7با سرعت 2.5 تا 3.1 گیگاهرتز
رم: 8 گیگابایت
حافظهی داخلی: 1 ترابایت HDD + 16 گیگابایت SSD
کارت گرافیکNVIDIA GeForce 950M (اختصاصی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1080×1920
شارژدهی باتری: 6 ساعت
وزن: 1.9 کیلوگرم
دربارهی کیفیت و زیبایی محصولات ایسوس، کمی بالاتر به اختصار صحبت کردیم. لپتاپ V502UX هم از این قاعده مستثنا نیست و ایسوس در طراحی این لپتاپ هم تک تک نت های طراحی را به زیبایی تمام نواخته است. اگرچه قاب پشت صفحهی نمایش از دوایر هممرکزی که تبدیل به مشخصهی محصولات ایسوس شدهاند، پوشیده نشده است، اما همچنان تراز زیبایی این لپتاپ در سطح بسیار بالایی قرار میگیرد. بدنهی این لپتاپ هم به صورت یکتکه ساخته شده است و لمس آن احساس بسیار خوبی را به کاربر منتقل میکند. صفحهی نمایش 15.6 اینچی تمام اچدی (با رزولوشن 1920×1080) این لپتاپ زوایای دید بسیار خوبی ارائه میدهد که این موضوع به علت استفاده از پوشش مات بر روی آن است. صفحه کلید V502UX هم از نوع جزیرهای و تایپ با آن بسیار راحت است. موس لمسی این لپتاپ به صورت یکتکه است و دکمههای چپکلیک و راستکلیک در زیر آن قرار گرفته اند که تنها یه خط باریک و کوتاه مرز میان دو کلید را مشخص میکند. اگرچه درگاه VGA بر روی این لپتاپ در نظر گرفته نشده است، اما از هرکدام از درگاههای USB 2.0 و USB 3.0 دو عدد در کنارههای این لپتاپ قرار دارد. این لپتاپ همچنین به درگاه شبکه و HDMI نیز مجهز است.
ظاهر ASUS V502UX به قدری جذاب هست که نخواهیم بگوییم “اگر از ظاهر آن بگذریم”، اما اگر از ظاهر این لپتاپ بگذریم در قلب آن هم مشخصات فنی به همان جذابیت ظاهر آن خودنمایی میکنند. پردازندهی Core i7 ساخت اینتل و البته جدیدترین نسل آن در این لپتاپ به کار برده شده است. یک رم 8 گیگابایتی هم وظیفهی کمک به اجرای سریعتر برنامهها را برعهده دارد که مقدار آن قطعا کافیست. از این دو ویژگی که بگذریم، به یکی از جذابترین ویژگیهای این لپتاپ، یعنی حافظهی هیبریدی آن میرسیم. حافظهی هیبریدی همانطور که در اینجا توضیح داده شد، نوعی از انواع حافظههای داخلی است که در آن به صورت همزمان از HDD و SSD استفاده میشود تا در کنار پایین نگاه داشتن قیمت، هم از سرعت SSD استفاده شود و هم از ظرفیت بالای حافظههای HDD بهرهبرداری شود. در واقع از بخش SSD این حافظهها معمولا برای نصب سیستم عامل و پرکاربردترین برنامهها استفاده میشود و برنامههایی با استفادهی کمتر و فایلهای حجیم بر روی بخش HDD قرار میگیرند. لپتاپ ASUS V502UX از حافظهی داخلی هیبریدی با ظرفیت 1 ترابایت برای HDD و 16 گیگابایت برای SSD استفاده میکند که این موضوع باعث میشود درصورتی که برنامههای پرکاربرد و سیستم عامل خود را بر روی بخش SSD نصب کنید، سرعت فوقالعادهای را در زمان استفاده از لپتاپ خود تجربه کنید. نقطهی درخشان دیگر این لپتاپ، کارت گرافیک NVIDIA GTX 950M است که از باکیفیتترین کارتهای گرافیکی میانرده محسوب میشود و میتوانید از آن انتظار اجرای بازیهای روز با کیفیت خوبی را داشته باشید. ویژگی دلنشین دیگر این لپتاپ، ظرفیت باتری آن است که تا 6 ساعت شارژدهی دارد و برای استفاده در جاهایی که پریز برق در دسترس نیست (اعم از مسافرت و غیره) بسیار مناسب به نظر میآید. جالبتر از همهی ویژگیهای درخشانی که در بالا گفته شد، این است که این لپتاپ وزنی زیر 2 کیلوگرم دارد. وزن پایین این لپ تاپ فوقالعاده جابجایی آن را راحت خواهد کرد. البته شاید بد نباشد اشاره کنیم که این وزن پایین احتمالا به علت عدم وجود درایو نوری در این لپتاپ است. با توجه به اینکه این درایوها کم کم در حال انقراض هستند و همچنین با مبلغ بسیار ناچیزی میتوان به صورت اکسترنال آنها را تهیه کرد، این موضوع از نظر ما به هیچ عنوان نقطهی ضعف محسوب نمیشود.
حرف آخر:
همانطور که در معرفیهای قبل ذکر کردیم، نباید تعجب کرد اگر بهترین لپتاپ هر بازهی قیمت گرانترین آنها هم باشد. امکانات عالی، گاهی قیمتهای بالا نیز طلب میکنند. پیشنهاد ما در این بازهی قیمت بدون شک لپتاپ ASUS V502UX خواهد بود. شاید بتوان گفت این لپتاپ تمامی پارامترهای مطلوب را چه از نظر ظاهری چه از نظر عملکرد و مشخصات فنی، دارد. طراحی زیبای بدنه، نمایشگر باکیفیت، کیفیت صدای عالی و ظاهر شیک و جذاب این لپتاپ در کنار پردازنده و کارت گرافیک قدرتمند و رم مناسب آن، همه و همه دست به دست میدهند تا فارغ از نوع فعالیت خود، یکی از بهترین تجربههای کاربری را داشته باشید. در صورتی که رم این لپتاپ قابل ارتقا باشد پیشنهاد میکنیم در صورت نیاز با صرف اندکی هزینهی بیشتر آن را ارتقا دهید. اما حتی بدون ارتقای رم با قدرتی که این لپتاپ دارد و وزن بسیار مناسب آن، نهتنها میتوانید تمامی کارهای مورد نیازتان را با حداکثر راحتی انجام دهید، بلکه حتی بدون نیاز به اجرای بازی خاصی میتوانید خود لپتاپ را در دست گرفته و به جنگ زامبیها و نازیها بروید!
میشم قیمت لب تاب lenovo رو بگیر .
لطفا!!!