انتخاب لپ تاپ از میان مدلها، برندها و هزاران مشخصهی فنی و نامهای مختلفی که این روزها در بازار لپ تاپ میتوان شنید، کاری است که حتی برای افراد خورهی تکنولوژی هم گاهی سخت میشود. با این حال در هر بازهی قیمتی، همیشه برخی مدلها به اصطلاح با پول کمتر، آش بیشتری در اختیار کاربر قرار میدهند و طبیعتا برای کاربرانی که بودجهی محدودی دارند (قریب به اتفاق کاربران!) انتخاب لپ تاپ از میان این مدلها، رضایت بیشتری به همراه خواهد داشت.
هدف از تهیهی این راهنما، ارائهی مشاورهای قابل اطمینان برای کسانی است که یا هجوم اسامی مختلف و مدلهای متنوع برایشان گیجکننده است، یا اطلاعاتی از مدلهای موجود در بازار کنونی کشورمان را ندارند. به همین منظور مدلهای متنوعی از لپ تاپها با برندهای گوناگون مورد بررسی قرار گرفتهاند. در ادامه تعدادی از بهترین لپ تاپ های موجود در هر بازهی قیمتی معرفی میشوند و در نهایت پیشنهاد ما را برای انتخاب بهترین لپ تاپ از هر بازه خواهید شنید.
بهترین لپ تاپهای تا 1 میلیون و 200 هزار تومان:
اولین سوالی که ممکن است برای شما بهوجود بیاید این است که چرا تا 1 میلیون و 200 هزار تومان و چرا نقطهای بالاتر یا پایینتر را برای تعیین سقف قیمت در نظر نگرفتیم؟ پاسخ این است که در بازار کنونی و با قیمتهایی که امروزه شاهد آن هستیم، اصطلاحا “کلاس” لپ تاپهای ارزانتر از این نقطهی قیمت با کلاس لپ تاپهای گرانتر از آن تفاوت قابل توجهی دارد. به این معنی که در این نقطهی قیمتی، با هزینهکردن 100 هزار تومان اضافهتر، ناگهان ویژگیهای لپ تاپی که خریداری میکنید، به صورت چشمگیری متفاوت خواهد شد.
پردازندهی لپ تاپهایی که در این بازهی قیمتی قرار دارند عموما از سری Pentium یا Celeron شرکت اینتل هستند که برای رفع نیازهای روزمره و پایهای کاربران کفایت میکنند. با لپ تاپهایی که از این پردازندهها استفاده میکنند، میتوان به وبگردی پرداخت، فیلم مشاهده کرد و به ایمیلها و شبکههای اجتماعی رسیدگی کرد یا به ویرایش اسناد پرداخت. البته استثنائاتی نیز در این میان وجود دارند که از پردازندهی Core i3 شرکت اینتل استفاده میکنند و به مراتب نسبت به لپ تاپهایی که از دو مدل Pentium یا Celeron از نظر توان پردازشی، برتری دارند. یکی از بهترین نمونههای این لپ تاپها را نیز در ادامه معرفی خواهیم کرد.
نکتهی جالبی که در رابطه با لپ تاپهای موجود در بازار در این بازهی قیمت وجود دارد، این است که تمامی آنها صفحهی نمایش 15.6 اینچی با رزولوشن 786×1366 پیکسل دارند. بنابراین در حال حاضر انتخاب دیگری برای خریداران لپ تاپ در این بازهی قیمت وجود ندارد. این اندازهی صفحهی نمایش به نوبهی خود باعث بزرگتر شدن لپ تاپ و به تبعیت آن، افزایش وزن میشود. در نتیجه میانگین وزن تمامی لپ تاپهایی که در این بازهی قیمت قرار دارند و در حال حاضر در بازار موجود هستند، حدود 2.2 کیلوگرم است که اگرچه به سنگینی لپ تاپهای 2.5، 2.7 یا 3 کیلو به بالا نیست، ولی لفظ سبک را هم نمیشود به آنها اطلاق کنیم.
عمر متوسط باتری در اکثر لپ تاپهای این بازه قیمتی نیز حدود 4 ساعت است. این میزان ممکن است برای رفع برخی نیازها کافی باشد، اما قطعا از میانگین شارژدهی لپ تاپهای رده بالاتر، چند ساعتی کمتر است. برای حافظهی داخلی این لپ تاپها نیز باید انتظار حافظه از نوع دیسک سخت (HDD) با ظرفیت حدود 500 گیگابایت را داشته باشید. در یک مورد خاص در بازهی فعلی، حافظهی داخلی لپ تاپ ظرفیت 1 ترابایت دارد که در ادامه معرفی میشود.
یکی از نقاط تمایز میان لپ تاپهای معرفی شده، نوع درگاههای ورودی و خروجیای است که پشتیبانی میکنند. بنابراین در هنگام انتخاب و خرید دقت کنید که تعداد و تنوع درگاههای ارتباطی لپ تاپتان مطابق با نیازتان باشد.
دقت کنید که ترتیب قرارگیری این لپ تاپها به ترتیب قیمت آنها و از کم به زیاد است و بالاتر بودن یک لپ تاپ در لیست به معنی برتری آن نسبت به لپ تاپهای پایینتر نیست. در انتها بهترین لپ تاپ این بازهی قیمتی را مشخص و به شما پیشنهاد خواهیم داد. با معرفی 5 لپ تاپ برتر موجود در بازهی قیمتی تا 1 میلیون و 200 هزار تومان، ما را همراهی کنید:
Lenovo IdeaPad 300
پردازنده: Intel® Celeron با سرعت 1.6 تا 2.48 گیگاهرتز
رم: 4 گیگابایت
حافظهی داخلی: 500 گیگابایت
کارت گرافیک: Intel HD (اشتراکی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 4 ساعت
وزن: 2.3 کیلوگرم
اولین و ارزانقیمت ترین لپ تاپ در لیست برترینهای ما در بازهی قیمتی تا 1.2 میلیون تومان، ساخت شرکت لنوو است. این شرکت در تولید لپ تاپهای مقرون به صرفه بسیار شاخص عمل میکند و تولیداتش عمدتا کیفیت بسیار خوبی به نسبت قیمت خود دارند. لپ تاپ IdeaPad 300 نیز از جملهی این محصولات است و تنها باید توجه کنید که به نام این مدل اکتفا نکنید و قبل از خرید مشخصات آنرا بررسی کنید، چرا که لنوو با همین نام محصولاتی با مشخصات فنی مختلف و قیمتهای مختلفی در بازار دارد.
بدنهی این لپ تاپ از پلاستیک ساخته شده است و در حال حاضر تنها رنگ مشکی آن در بازار موجود است. مات بودن رنگ بدنه باعث میشود که این لپ تاپ چربی دست و کثیفیهای دیگر را کمتر جذب کند و کمتر هم نشان دهد. صفحهی نمایش آن نیز از نوع TFT است که نور پشت آن از طریق LED تامین میشود و همانطور که گفته شد از رزولوشن 1366×768 برخوردار است. بنابراین در این زمینه نیز در عین کارآمدی، ویژگی ممتازی ارائه نمیکند. صفحه کلید IdeaPad 300 از کلیدهای با فرم جزیرهای تشکیل شده است که به راحتی تایپ کمک میکنند و فاصلهی مناسبی از هم دارند. موس لمسی نیز از کیفیت خوبی برخوردار است و پاسخگوی نیاز شما خواهد بود. در کنارههای این لپ تاپ نیز به ترتیب ورودی درایو نوری، دو درگاه USB 2.0، و ورودی هدفون در سمت چپ و یک ورودی USB 3.0 در کنار درگاه شبکه، HDMI و VGA در سمت راست قرار گرفتهاند. این لپ تاپ به بلوتوث نسل 4 و شبکهی بیسیم Wi-Fi نیز مجهز است.
از نظر مشخصات فنی نیز این لپ تاپ به پردازندهی سلرون از شرکت اینتل مجهز شده است که در فرکانس 1.6 تا 2.48 گیگاهرتز کار میکند و برای انجام کارهای روزمره کفایت میکند، اما انتظار پردازشهای سنگین را نباید از آن داشت. یک رم 4 گیگابایتی نیز در این لپ تاپ به کار گرفته شده است که ظرفیت آن با توجه به نوع پردازنده و به صورت عمده نوع کاربری مورد انتظار از دستگاه، کاملا قابل قبول به نظر میرسد. مخصوصا اگر توجه کنیم که در این بازهی قیمت هنوز لپ تاپهایی با رم 2 گیگابایت عرضه میشوند، مناسب بودن رم این لپ تاپ به نسبت قیمتش بیشتر به چشم میآید. این لپ تاپ پردازندهی گرافیکی اختصاصی ندارد و اصولا با توجه به کاربری مورد انتظار از آن، به کارت گرافیکی مجزا نیازی هم نخواهد داشت و همان حافظهی گرافیکی اشتراکی برای انجام امور روزمره کافی است. ظرفیت دیسک سخت این لپ تاپ نیز 500 گیگابایت است و باتری آن نیز به صورت متوسط 4 ساعت شارژدهی دارد که البته زیاد نیست، اما اگر اکثر اوقات به پریز برق دسترسی دارید کافی خواهد بود. در نهایت این لپ تاپ با وزن 2.3 کیلوگرم، اگرچه سبکوزن محسوب نمیشود، اما به نسبت لپ تاپهای بزرگتر وزن معقولی برای حمل و نقل دارد.
Acer Aspire E1-510
پردازنده: Intel® Pentium با سرعت 2.16 تا 2.42 گیگاهرتز
رم: 4 گیگابایت
حافظهی داخلی: 500 گیگابایت
کارت گرافیک: Intel HD (اشتراکی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 4 ساعت
وزن: 2.4 کیلوگرم
لپ تاپ بعدی این معرفی ساخت شرکت ایسر است که این شرکت هم مانند لنوو سایهی بلندی بر بازار لپ تاپهای ارزانقیمت و مقرون به صرفه انداخته است. بدنهی این لپ تاپ نیز مانند بقیهی لپ تاپهای همردهی خود پلاستیکی است و رنگ براق آن اگرچه زیبایی لپ تاپ را کمی بالا میبرد، اما زمینهساز جذب اثر انگشت و کثیفی است. صفحهی نمایش این لپ تاپ از نوع الایدی است که هم رنگها را بهتر به نمایش میگذارد و هم زوایای دید بهتری دارد. البته زوایای دید صفحهی نمایش این لپ تاپ در حالت عمودی مقداری کاهش مییابد ولی زوایای دید جانبی آن کاملا مناسب هستند. اندازهی صفحهی نمایش نیز همانند مابقی لپ تاپهای این معرفی، 15.6 اینچی و با رزولوشن 1366×768 پیکسل است. صفحه کلید این لپ تاپ کلیدهای بزرگی دارد و عملکرد موس لمسی نیز بسیار عالی است، بنابراین تجربهی کاربری خوبی در زمان تایپ و استفاده از موس خواهید داشت. از لحاظ درگاههای ارتباطی نیز این لپ تاپ تمامی درگاهها را از قبیل USB 2.0 و USB 3.0، VGA، HDMI و درگاه اتصال به شبکه و کارتخوان را در کنار درایو نوری در اختیار کاربر قرار میدهد و تنها نکتهی آزاردهنده کم بودن پورتهای یواسبی در این لپ تاپ محسوب میشود. این لپ تاپ از رابطهای بلوتوث و وایرلس نیز برخوردار است.
در قلب این لپ تاپ پردازندهی سری پنتیوم شرکت اینتل بار پردازشی را به دوش میکشد که قطعا از سری Core اینتل مصرف توان کمتری دارد ولی توان پردازشی آن نیز خیلی بالا نیست، اگرچه برای کاربریهای روزمره از قبیل گشت و گذار در اینترنت و ویرایش اسناد و مشاهدهی فیلم کاملا کافی به نظر میرسد. رم 4 گیگابایتی موجود بر روی این مدل مورد بررسی، با توجه به مشخصات و کاربری آن کافی به نظر میرسد. توجه داشته باشید که این لپ تاپ با همین نام ممکن است با مشخصات فنی گوناگون و قیمتهای گوناگون نیز در فروشگاههای مختلف به فروش برسد، بنابراین قبل از خرید مشخصات فنی لپ تاپ را حتما بررسی کنید. کماکان در این لپ تاپ نیز شاهد حافظهی گرافیکی مجزا نیستیم و کارت گرافیک آن به صورت اشتراکی است. ظرفیت هارد این لپ تاپ 500 گیگابایت است که با عمر باتری متوسط 4 ساعت و وزن نسبتا بالای 2.4 کیلوگرم در مجموع این نکته را یادآور میشوند که این لپ تاپ مخصوص حمل و نقل دائم نیست و اگرچه وزن آن اجازهی جابجایی میدهد، ولی برای استفاده از آن باید به پریز برق دسترسی داشته باشید، وگرنه باتری دستگاه به صورت طولانی مدت پاسخگوی نیازتان نخواهد بود.
ASUS X551CA
پردازنده: Intel® Pentium با سرعت 1.8 گیگاهرتز
رم: 4 گیگابایت
حافظهی داخلی: 500 گیگابایت
کارت گرافیک: Intel HD (اشتراکی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 4 ساعت
وزن: 2.1 کیلوگرم
شرکت ایسوس در سالهای اخیر به راحتی اثبات کرده است که میتواند کیفیت و زیبایی را در یک محصول جمع کند و در عین حال قیمت بسیار مناسبی هم برای آن در نظر بگیرد. لپ تاپهای سری X ایسوس نیز یکی از بهترین دلایل برای اثبات این ادعا هستند. لپ تاپ X551CA نیز از این قاعده مستثنی نیست. رنگ بدنهی این لپ تاپ مات است و اثر انگشت و کثیفی را کمتر جذب میکند. بدنهی آن نیز از جنس پلاستیک و به صورت یک تکه ساخته شده است و مقاومت خوبی از خود نشان میدهد. صفحهی نمایش آن الایدی است که باعث میشود رنگها زندهتر نشان داده شوند و مصرف توان لپ تاپ نیز کم شود، اما با این حال زوایای دید آن خیلی گسترده نیست و اگر از زوایای تند به صفحه نگاه کنید کیفیت آن چندان تحت تاثیر قرارتان نمیدهد، اگرچه این موضوع به حال کسی که پشت لپ تاپ نشسته است و از آن استفاده میکند فرقی نخواهد داشت. اندازهی این صفحهی نمایش 15.6 اینچ و رزولوشن آن 768×1366 پیکسل است. موس لمسی این لپ تاپ از دقت بالایی برخوردار است و صفحهکلید یک تکهی آن برای کاربری بسیار راحت به نظر میرسد. این لپ تاپ درگاههای ارتباطی هدفون، USB 2.0 و USB 3.0، شبکه، کارتخوان و HDMI را دارد اما از هرکدام از اینها یک درگاه در لپ تاپ تعبیه شده است. این موضوع برای هدفون و HDMI و درگاه شبکه طبیعی است اما مقداری کمبود در درگاههای USB را نشان میدهد که شاید در مقطعی آزاردهنده شود. رابطهای بلوتوث و وایرلس نیز مطابق روال معمول برای این لپ تاپ در نظر گرفته شدهاند.
پردازندهی این لپ تاپ از سری پنتیوم شرکت اینتل است و فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتز دارد که شاید برای کاربری جدی و حرفهای ناامید کننده به نظر بیاید ولی برای کاربرد روزمره به اندازهی کافی پاسخگو خواهد بود. همچنین 4 گیگابایت رم در کنار این پردازنده به انجام کارهای شما کمک خواهد کرد که اندازهی آن هم کافی به نظر میرسد. هارد این لپ تاپ 500 گیگابایت گنجایش دارد و بلندگوهای آن از تکنولوژی SonicMaster خود شرکت ایسوس استفاده میکنند که نوید کیفیت صدای بالایی را میدهد، کارت گرافیکی مجزا برای این لپ تاپ در نظر گرفته نشده است و کارت گرافیک آن نیز از نوع اشتراکی است. در مجموع ایسوس با ارائهی این مشخصات در لپ تاپی با وزن 2.15 کیلوگرم، توانسته است به خریدار این لپ تاپ امکانات بسیار خوبی به نسبت قیمت پرداختی بدهد.
HP ac197nia
پردازنده: Intel® Core i3 با سرعت 2 گیگاهرتز
رم: 4 گیگابایت
حافظهی داخلی: 500 گیگابایت
کارت گرافیک: Intel HD (اشتراکی)
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 4 ساعت
وزن: 2.2 کیلوگرم
این لپ تاپ از محصولات میانردهی شرکت خوشنام اچ پی است و برای کاربریهای سبک و نیمهحرفهای طراحی شده است. این لپ تاپ بدنهای پلاستیکی دارد و با بافت برجستهای از لوزیهای کوچک و کنار هم پوشانده شده که منجر به احساس بهتری در زمان لمس بدنهی آن چه در زمان تایپ چه در زمان جابجایی میشود. صفحهی نمایش السیدی این لپ تاپ با توجه به بازهی قیمتی که در آن قرار گرفته است، عملکرد خوبی از خود نشان میدهد و با ابعاد 15.6 اینچی خود و رزولوشن 768×1366 از کیفیت استانداردی در نمایش تصاویر بهره میبرد. موس لمسی و صفحه کلید ac197nia هم از نمونههای استاندارد این بازهی قیمت هستند. درگاههای ارتباطی این لپ تاپ شامل یک درگاه HDMI، هدفون، USB 3.0 و شبکه و دو درگاه USB 2.0 میشود و شیار کارتخوان نیز در کنارهی سمت راست لپ تاپ قرار دارد. شاید عدم وجود درگاه VGA را بتوان یکی از کمبودهای این لپ تاپ به شمار آورد.
وجه تمایز این لپ تاپ از مابقی لپ تاپهای این مجموعه، پردازندهی به نسبت قدرتمندتر Core i3 اینتل با فرکانس کاری 2 گیگاهرتز است که در آن استفاده شده و توان پردازشی بالاتری را نسبت به پردازندههای پنتیوم و سلرون در اختیار قرار میدهد. رم 4 گیگابایتی تعبیه شده در این لپ تاپ هم به راحتی و سرعت اجرای فرامین و محاسبات کمک میکند. در نهایت این لپ تاپ با 500 گیگابایت حافظهی داخلی، حافظهی گرافیک اشتراکی و وزن 2.2 کیلوگرم، قابل حمل و به نسبت پرقدرت نسبت به بقیهی لپ تاپهای این دسته ظاهر میشود.
Lenovo IdeaPad 300
پردازنده: Intel® Pentium با سرعت 1.6 تا 2.56 گیگاهرتز
رم: 4 گیگابایت
حافظهی داخلی: 1 ترابایت
کارت گرافیک: NVIDIA GT920M 1GB اختصاصی
نمایشگر: 15.6 اینچ، رزولوشن 1366×768
شارژدهی باتری: 4 ساعت
وزن: 2.3 کیلوگرم
لپ تاپهای لنوو این معرفی را آغاز کردند و به پایان میبرند. علت آن هم این است که لنوو توانسته با ارائهی کیفیت چشمگیری در هر بازهی قیمتی، حضور خود را در بازار رقابت پررنگتر کند. همانطور که حتما متوجه شدید، نام این لپ تاپ با نام لپ تاپ قبلی لنوو که معرفی شده بود یکی است. به همین دلیل در مورد این تشابه اسمی و عدم تشابه مشخصات فنی، در ابتدا توضیحاتی را ارائه کردیم. بدنهی پلاستیکی مشکی رنگ این لپ تاپ اگر به زیباییاش کمک نکند، چیزی از آن نخواهد کاست. استفاده از پلاستیک مات در طراحی بدنهی این لپ تاپ باعث کاهش میزان جذب کثیفی و چربی دست میشود که این موضوع در درازمدت نکتهی بسیار مثبتی به حساب میآید. صفحهی نمایش آن، کیفیت استاندارد HD با ابعاد 15.6 اینچ و رزولوشن 1366×768 پیکسل دارد و باید ذکر کنیم که براق بودن صفحهی نمایش این لپ تاپ اگرچه شاید باعث شفافیت بالاتر تصویر شود، ولی نور محیط را هم منعکس میکند که ممکن است خوانایی صفحه در برخی زوایا را تحت شعاع قرار دهد. موس لمسی این لپ تاپ هم دقت مناسبی دارد و از فرمانهای چندلمسی نیز پشتیبانی میکند. صفحه کلید آن نیز به فرم جزیرهای و با کلیدهای با فاصله از هم طراحی شده است که به راحتی تایپ با این لپ تاپ کمک شایانی میکند. درگاههای VGA، HDMI، شبکه، یک درگاه USB 3.0 به همراه دو درگاه USB 2.0 نیز به همراهی یک شیار کارتخوان کلیهی رابطهای کاربری این لپ تاپ را تشکیل میدهند.
شاید اگر لنوو این لپ تاپ را با پردازندههای Core i3 اینتل در همین بازهی قیمت عرضه کرده بود، میشد بدون لحظهای تردید این لپ تاپ را به عنوان بهترین لپ تاپ در این بازهی قیمت معرفی کرد. اما این لپ تاپ از پردازندهی Pentium با فرکانس کاری 1.6 تا 2.56 استفاده میکند و به نظر ما سری پردازندهی استفاده شده در آن تنها نقطهی ضعف آن است. حافظهی رم این لپ تاپ 4 گیگابایت است که به نوعی استاندارد این بازهی قیمتی محسوب میشود، اما این لپ تاپ دو برگ برندهی وسوسهکننده در آستین دارد که شاید نظر شما را از رم معمولی و پردازندهی تقریبا پایینردهی آن به سمت خود متوجه کند: استفاده از کارت گرافیک اختصاصی (و به نسبت یکی از جدیدترینهای آن) به همراه حافظهی داخلی بسیار خوب. در این لپ تاپ از حافظهی داخلی 1 ترابایت استفاده شده است که به نسبت بقیهی لپ تاپهای این دستهبندی، حافظهی بسیار بیشتری را در اختیار شما قرار میدهد. از طرف دیگر این لپ تاپ با استفاده از پردازندهی گرافیکی مجزا با 1 گیگابایت حافظهی اختصاصی از سری GT920M برند محبوب NVIDIA، میتواند برای کسانی که کارهای گرافیکی یا بازیهای متوسط انجام میدهند، بسیار جذابتر از دیگر لپ تاپهای این معرفی باشد. البته حافظهی داخلی بالا و کارت گرافیکی مجزا باعث میشوند که این لپ تاپ از بقیهی لپ تاپهای این دسته بندی گرانتر باشد. در نهایت وزن 2.3 کیلوگرمی این لپ تاپ شاید آن را در ردهی لپ تاپهای سبک قرار ندهد، ولی برای حمل و نقل آن نیز مشکلی ایجاد نمیکند.
حرف آخر
این اصل کاملا منطقی و پذیرفته شده است که هر میزان هزینه کنید از امکانات بیشتری برخوردار میشوید، یا همان مثل معروف عامیانه که به آن اشاره کردیم: هرچقدر پول بدهید آش میخورید. به همین دلیل شاید بدیهی باشد که بهترین لپ تاپ از میان این لپ تاپها که معرفی شدند، گرانترین آنها هم باشد. البته باید ذکر کنیم که در بازههای قیمتی دیگر به علت عدم فشردگی و تنوع بالاتر مدلهای مختلف، شاید این مثل زیاد صادق نباشد. اما قضاوت در این باره را به معرفی بهترین لپ تاپهای بازههای قیمتی دیگر میسپاریم و حرف آخر را در رابطه با بهترین لپ تاپ این بازهی قیمت، با شما در میان می گذاریم:
دو لپ تاپ Lenovo IdeaPad 300 (با ظرفیت حافظهی داخلی 1 ترابایت و کارت گرافیک اختصاصی) و HP ac197nia بهترین لپ تاپهای این بازه هستند و قیمت آنها نیز به هم نزدیک است. این که شما کدام لپ تاپ را انتخاب کنید، کاملا بستگی به کاربری و انتظار شما از لپ تاپ دارد. اگر به صورت معمول با لپ تاپ خود چند کار همزمان انجام میدهید و یا کار شما مستلزم انجام عملیات محاسباتی و پردازشی نیمهسنگین است، لپ تاپ HP ac197nia با پردازندهی بهتری عرضه شده است و این جنبه از نیازهای شما را برآورده میکند. اما اگر بیشتر علاقهمند به کارهای گرافیکی، ویرایش تصویر و ویدیو و یا انجام بازیهای نیمهسنگین هستید و مجموعهای از فایلهای حجیم را در اختیار دارید، لپ تاپ Lenovo IdeaPad 300 با حافظهی 1 ترابایتی خود و کارت گرافیکی نسبتا قوی، میتواند انتخاب خیلی مناسبتری برای شما باشد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که اگرچه پردازندهی لپ تاپ لنوو از سری پنتیوم است، اما فرکانس کاری آن به نسبت قابل قبول است و خیلی نباید نگران آن باشید. هرچند که تکرار میکنیم، اگر پردازندهی این لپ تاپ Core i3 بود و قیمت آن نیز در همین بازه باقی میماند، این دوئل بین اچ پی و لنوو تنها یک برنده داشت.