نتایج نظرسنجی جدید نشریه Consumer Reports، آماری نگرانکننده از نرخ بالای خرابی در لپتاپها و تبلتهای خانواده surface نشان میدهد؛ اما این تمام داستان نیست…
این مجله آمریکایی که به بررسی، تست و اعتبارسنجی محصولات مختلف میپردازد، به تازگی عنوان “توصیه شده” را در مورد لپتاپها و تبلتهای خانواده Microsoft surface حذف کرده است؛ با اشاره به اینکه در مورد قابلیت اعتبار درازمدت این محصولات مشکوک است!
Consumer Reports (یا اختصاراً CR) ، این موضوع را اینچنین بیان میکند:
مطالعات جدید انجام شده توسط مرکز تحقیقات ملی Consumer Reports، برآورد میکند که 25 درصد از لپتاپها و تبلتهای مایکروسافت، صاحبان خود را در پایان دومین سال استفاده با مشکلاتی مواجه میکنند.
قبل از اینکه به surface محبوب و گرانقیمتتان با ترس و نگرانی نگاه کنید و یا تصمیمتان را برای خرید یکی از آنها عوض کنید، حتماً نکات زیر را با دقت بخوانید:
گزارش CR براساس نرخ بازگرداندن کالا یا تعمیر آن نیست!
بلکه مشترکان مجله، 90,741 تبلت و لپتاپ را از 9 برند مختلف (شامل Apple، Dell، Asus وHP) در سالهای 2014 تا آغاز 2017 مورد بررسی قرار دادهاند؛ با این حال مشخص نیست که چه تعداد از آنها در گروه خریداران مایکروسافت بودهاند و آیا میتوانند بازتاب صحیحی از عموم مشتریان ارائه دهند یا خیر!
در همین خصوص، شرکت مایکروسافت هم مطلب زیر را منتشر کرده است:
علیرغم احترامی که برای نشریه Consumer Reports قائل هستیم، ما با نتایج و یافتههای آنها مخالفیم. اطلاعات واقعی در خصوص نرخ بازگشت، پشتیبانی، تعمیرات کالا و دادههای رضایت مشتری، همگی نشان میدهد که ما نسبت به سایر دستگاههای موجود در این رده بهتر هستیم. ما قاطعانه کیفیت و اعتبار دستگاههای خانواده surface را تضمین میکنیم و همچنان تمرکز اصلی خود را بر روی همین موضوع نگاه خواهیم داشت.
عدد ترسناک 25 درصد خرابی محصولات، تنها یک تخمین است!
اگر بخواهیم عباراتی را که CR در گزارش خود بهکار برده بهصورت دقیقتر مورد بررسی قرار دهیم، باید به کلمه «تخمین» توجه بیشتری کنیم؛ چراکه این نشریه در نظرسنجیاش، تنها مدلهایی از surface را که پیش از سال 2017 عرضه شدهاند درنظرگرفته.
از طرفی برخی از این مدل ها مانند surface Pro3، دو سال تمام در بازار بودهاند و صحبت از مشکلات آیندهشان تنها میتواند یک پیشگویی باشد! ( این نکته در مورد surface Pro4 هم که در اکتبر 2015 عرضه شد کاملاً صادق است).
محصولات surface تنها از جنبهی سخت افزاری بررسی شدهاند.
این در حالی است که چند ماه پیش، کاربران surface Pro4 با انجام یک بروزرسانی در سیستمعامل خود بهراحتی توانستند مشکل تبلت هیبریدیشان را برطرف کنند؛ مشکلی که با مصرف شدن شارژ باتری در حالت standby همراه بود و با عذرخواهی مایکروسافت و ارائه چند آپدیت ختم بهخیر شد.
این موضوع، دقیقاً نکتهای است که در گزارش CR به آن توجه نشده و لازم است کاربران نگاه جامعتری به هر دو مقوله سختافزار و نرمافزار داشته باشند.
قابلیت اطمینان تبلتها و لپتاپهای surface کاملاً مشابه محصولات همردهی خود است.
در بررسیهایی که کاربران وبسایت آمازون در آن شرکت کردهاند، این خانواده همیشه امتیازی در حدود 3.5 تا 4.5 ستاره را کسب کرده که میتواند خیال شما را تا حدود زیادی راحت کند.
جمعبندی:
همانطور که پیشتر گفته شد گزارش Consumer Reports تنها نتایج یک تست را نشان میدهد و احتمال دارد نظر این نشریه مدتی بعد کاملاً تغییر کند؛ اتفاقی که در دسامبر گذشته برای مکبوکهای اپل رخ داد و فقط 3 هفته طول کشید تا نظر CR عوض شود!
در هر حال کمپانی مایکروسافت هم مطابق انتظار، یک سال گارانتی به دارندگان محصولات surface ارائه میدهد؛ بهعلاوه، بازخوردهایی که ما تا به امروز داشتهایم نشان میدهد این خانواده کارکردی مطلوب و قابلقبول دارد.
اگر شما هم تجربه ای از کار با محصولات خانواده surface دارید، حتماً در بخش نظرات بازخورد منفی یا مثبت خود را با ما به اشتراک بگذارید.
سلام
کاملاً با مقاله موافقم درسته من الان سرفیس ندارم ولی تجربه خودم رو می گم. چند سال پیش لنوو زد ۵۱۰ بورس بازار بود و همه از این لپتاپ خیلی تعریف کردند ولی متاسفانه من همین مدل رو خریدم ولی اصلاً ازش راضی نیستم و خیلی من رو اذیت کرد حتی بعد از چند ماه که خریداری کردم رفت برای گارانتی
ممنون از مقاله ی خوبتون. به موارد خیلی خوبی اشاره کردید.به نظر من هیچ وقت درمورد یک برند نمیشه قاطعانه نظرداد.برای مثال برند اچ.پی نرخ خرابی بالاتر از متوسط رو درجهان داره و از این مشکلات ،دو سوم ناشی از خرابیهای سختافزاریه ، در حالیکه فقط یک سومش در رده خرابیهای تصادفیه ولی بااین وجود میبینیم که اچ.پی پرفروشترین برند لپتاپ در سطح جهانه.حقیقت اینه که الان برند و مارک واقعا از اهمیت خاصی برخوردار نیست، وقتی همه برند ها سخت افزارشون رو از چند تا شرکت خاص مثل اینتل تهیه میکنن ومونتاژ اونهارو به چینی ها میسپارن،پس قطعا خیلی تکنولوژی ساخت اونها باهم تفاوت نداره.در این بین همیشه ماکروسافت خلاقانه تر از بقیه برند ها برخورد کرده و محصولات به روزی رو ارایه کرده .برای مثال با اینکه اپل اظهار داشته که استفاده از صفحه نمایش لمسی در لپ تاپها کار اشتباهیه و در دستگاههای مک بوک خودش از این نوع صفحات استفاده نمیکنه اما صفحه نمایش لپ تاپ سرفیس نه تنها عملکرد خوبی داره، بلکه کار با اون رو بسیار لذت بخش و کاربردی کرده.بنظرم اظهار نظر نشریه ی Consumer Reports یه تلنگر برای این شرکت به حساب میاد تا تو بازار جهانی از رقباشون عقب نیفتن و کیفیت محصولاتشون رو بالاتر ببرن!
سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای من مشکل داشت.ممنون
سلام. ممنون از کامنت شما. لینک های داخل متن بررسی شد، مشکلی وجود نداره.
با سلام و درود فراوان
سایت بسیار عالی دارید – خدا قوت
با اینکه لپ تاپم لنوو هست ولی در کل مقاله مفیدی بود مرسی
سلام دوستان وقت بخیر اول تشکر کنم ازتون چون اطاعات خوبی ارائه میدن بعدشم j530f 2018قابلیت شارژ بیسم داره یانه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
خدا قوت
مطلب بسیار خوبی بود.ممنون
سپاس
ممنون از شما
مدل های جدید آیا وارد ایران شده؟
سپاس
کاملا موافقم
خسته نباشید به نویسندگان و طراحان این سایت عالی