هدفونها این روزها به وسایلی کاربردی تبدیل شدهاند که بسیاری از مردم تمایل به تهیه یکی از آنها دارند. هدفی که کاربران از تهیه هدفون دارند، گوش کردن به موسیقی با کیفیت مناسب و صدای مطلوب است. شما میتوانید در خانه و یا در محلهای شلوغ به موسیقی موردعلاقه خود گوش دهید بدون اینکه صداهای محیط برای شما مزاحمت ایجاد نمایند.
از این رو انتخاب هدفون مناسب که کیفیت صدای مطلوبی داشته باشد، اهمیت زیادی برای کاربران دارد. در این مطلب قصد داریم تا هدفون QC35 II ساخت کمپانی Bose را به صورت مختصر بررسی نماییم.
هدفون بی سیم QC35 II نسبت به نسل قبلی خود تغییرات زیادی نداشته است. قیمت 350 دلاری هدفون جدید Bose آن را در ردیف گران قیمتترین هدفونها قرار میدهد. از همین رو انتظار میرود تا این هدفون عملکرد فوقالعادهای داشته باشد.
همانند نسل قبلی، کیفیت صدا در QC35 II بسیار مطلوب است و از گوش کردن موسیقی با آن لذت خواهید برد. سیستم حذف نویز به کار رفته در این هدفون عملکرد نسبتا خوبی دارد، ولی همچنان نیاز به بهبودهای زیادی دارد.
از لحاظ ظاهری تفاوت QC35 II با نسل قبلی خود یعنی QC35 تنها در دکمهای است که به سمت چپ هدفون اضافه شده و از طریق آن میتوانید به دستیار هوشمند گوگل متصل شوید. برای کار با دستیار هوشمند، دکمه را چند ثانیه نگه داشته و سپس جملات مدنظر خود را بگویید، به عنوان مثال میتوانید وضع هوا را جویا شوید و یا درخواست کنید تا آهنگ خاصی پخش شود.
Bose نخستین کمپانی است که با گوگل در زمینه بهینه سازی هدفونها برای کار با دستیار هوشمند این کمپانی شراکت کرده است. گوگل قصد دارد با کمپانیهای مختلف سازنده هدفون در جهان همکاری داشته باشد تا کیفیت و پردازش صدا را در هدفونها بهینه سازی نماید و دستیار هوشمند خود را به آنها اضافه کند.
در حال حاضر هدفونهای زیادی وجود دارند که با نگه داشتن دکمه پاور آنها برای چند ثانیه میتوانید به دستیارهای هوشمند سیری یا گوگل دسترسی داشته باشید، اما اختصاص دکمهای جدا برای این منظور، کاربردیتر به نظر میرسد.
امروزه هدفونهای زیادی وجود دارند که ویژگیهایی مانند QC35 II را دارا میباشند. این ویژگیها باعث بهبود کارایی هدفونها شدهاند و همین تکنولوژیها تمایل کاربران را به خرید افزایش میدهند.
البته ارتباط برقرار کردن با دستیار هوشمند QC35 II چندان آسان و بی نقص نیست. برای مثال در محیطهای ساکت شاهد تشخیص دقیقتر کلمات توسط گوگل اسیستنت بودیم، در برخی موارد نیز جملات تشخیص داده نمیشدند یا دستیار هوشمند آنها را اشتباه تشخیص میداد.
به طور کلی استفاده از دستیار هوشمند باعث جذابتر شدن هدفونها میشود. شما میتوانید برخی کارها را مانند خواندن اعلانها، پیامها، تماسها و … از گوشی خود به دستیار هوشمند بسپارید تا هر پیامی در گوشی شما ارسال میشود، از طریق هدفون به شما اعلام شود. همچنین از این ویژگی میتوانید برای برقراری تماس استفاده نمایید.
نتیجه گیری
QC35 II اگرچه تغییرات زیادی نسبت به نسل قبلی خود نداشته ولی اضافه شدن دستیار هوشمند گوگل برای بسیاری جذاب و کاربردی است. میتوانید برخی کارهای خود را از جمله مواردی که به آنها اشاره کردیم را توسط Google Assistant انجام دهید. کیفیت صدا تفاوت چندانی با QC35 ندارد ولی سیستم حذف نویز کمی بهبود یافته است. در نهایت باید گفت در مقایسه با قیمت 350 دلاری، QC35 II کیفیت مطلوبی را ارائه مینماید. اگر تفاوتهای گفته شده چندان اهمیتی برای شما ندارد، میتوانید نسل قبلی این هدفون یعنی QC35 را با قیمتی مناسبتر تهیه نمایید.