شارژ بی سیم و دلیل ساخت آن
در عصر تکنولوژی برای رهایی از کابل های دست و پا گیر شرکت های سازنده لوازم جانبی به سمت ساخت ابزارهای فاقد کابل رو آوردند. هدست های بی سیم، مودم های Wireless و … از این دسته محصولات به حساب می آیند. حال به شارژر بیسیم که این روزها بازارش بسیار گرم شده است، نگاهی می اندازیم.
طبق عادت روزمره برای شارژ دستگاه های هوشمند خود از یک کابل با سطح اطمینان بالا استفاده میکنیم اما حال میخواهیم کابلها را کنار گذاشته و بدون هیچ مزاحمتی گوشی خود را شارژ کنیم. اساس کار شارژر بی سیم بر پایه یک میدان مغناطیسی شکل گرفته است که میتواند در یک زمان کوتاه توان زیادی را بین مبدا و مقصد منتقل کند. هر دو دستگاه دارای سیم پیچی برای انتقال و دریافت جریان، البته در داخل میدان مغناطیسی هستند. به همین دلیل هرچقدر محیط سیم پیچ بزرگتر باشد محدوده بیشتری را برای انتقال جریان پوشش میدهد. همین امر موجب می شود دستگاه شارژ شونده به نحوی قرار گیرد تا در میدان مورد نظر باشد.
برای این محصول استاندارد یکسانی تعریف شده که به آن qi گفته میشود. برخی شرکتهای سازنده گوشیهای موبایل مانند سامسونگ، سونی، اچ تی سی، هوآوی و… از این استاندارد پیروی میکنند که مصرف کنندگان بدون هیچ شک و تردیدی بتوانند از شارژر بی سیم استفاده کنند.
نحوه استفاده این وسیله توسط گوشی های مختلف متفاوت است. اگر شرکت سازنده گوشی کیت اتصال بدون سیم را در داخل گوشی تعبیه کرده باشد که با خیالی راحت می توانید از شارژر بی سیم استفاده کنید یا در صورت وجود قابلیت اتصال به شارژر بی سیم در گوشی موبایل شما، می توانید کیت یا قاب های دارای این کیت را خریداری کرده و به راحتی از این ویژگی استفاده کنید.
برای استفاده توسط گوشی هایی که این قابلیت را ندارند مانند آیفون، شرکت های تولیدکننده با تغییراتی در سیستم انتقال جریان یا مبدل انرژی، این دستگاهها را هم شارژ میکنند.
در ادامه میتوان به دنیای پر از تغییر و تحولات نوین تکنولوژی نگاه کرد و تغییرات بسیار بزرگی که رخ داده است تا به اینجا برسیم را دید. این مسیر در سالهای بعد هم تغییر خواهد کرد. پیرینترهای سه بعدی، صفحات خمیده ال سی دی و… همه برای رفاه بیشتر انسانها ساخته شده اند.