ایرپادهای بیسیم اپل تجربهی جالبی را در گوش دادن به موسیقی رقم زده اند. با حذف سیمهای مشکل ساز، استفاده از تکنولوی بلوتوث در کنار قدرت خوب باتریها در نگهداری شارژ و همچنین باکس شارژر قابل حمل آن؛ هدفونهای توگوشی اپل مورد استقبال خریداران قرار گرفته اند. یکی از بزرگترین دغدغه های کاربران ایرپادها، مفقود شدن این محصولات کوچک و دوست داشتنی است. اما کمپانی آمریکایی اپل برای این مشکل نیز راه حل خوبی ارائه داده است. با ارائهی نسخه 10.3 IOS (سیستم عامل تبلتها و تلفنهای هوشمند اپل) در سال پیش ، ایرپاد بیسیم این شرکت نیز وارد برنامهFind my iphone (نرم افزاری که کمک به پیدا کردن محصولات گم شده اپل میکند) شد.
بعد از گم شدن این دستگاه و عدم توانایی در پیدا کردن آن، دیگر ناامید نشوید. در صورت خروج ایرپاد از معرض دیدتان تنها نیازمند انجام مراحل زیر هستید تا آنها را بیابید.
نرم افزار Find my iphone را باز کنید ، حال میتوانید ایرپاد خود را در لیست تجهیزاتی که به اکانت ایکلود (iCloud account) شما متصل هستند ، ببینید. با لمس تصویر آن ، آخرین محلی که در آن ایرپادها قرار داشته اند به نمایش در میآید. همچنین با لمس گزینهی پخش صدا (Play Sound)؛ هدفونها بعد از تحلیل درخواست شما با فاصلهی زمانی چند ثانیه شروع به پخش صدایی هشدار بیپ مانندی میکنند که به صورت متوالی زیاد میشود. حال تنها کار لازم برای یافتن ایرپاد ، گوش دادن به صدا و دنبال کردن آن است!
البته قبل از استفاده از اپ ذکر شده توجه شما را به چند نکته جلب میکنیم :
- ایرپادها تنها زمانی که خارج از باکس شارژ خود قرار دارند ، برای اپ قابل تشخیص میباشند.
- ایرپادها باید در محدودهی بلوتوثی یکی از دستگاههای iOS مرتبط با حساب کاربری ایکلود شما باشند تا موقعیت آنها و ویژگی پخش صدا کارکند.(در ایرپاد بیسیم اپل از تراشهی بلوتوث W1 استفاده شده که محدودهی برد آن چیزی بین 3 تا 5 متر میباشد).
- اگر ایرپاد گمشده در محدودهی هیچ یک از دستگاههای متصل به اکانت ایکلود شما نباشد ، آخرین مکان و زمان تشخیص داده شده از آنها نمایش داده میشود.
- پس از پیدا کردن یکی از ایرپادها ، همچنان صدای هشدار از آن پخش میشود و نمیتوانید آن را قطع کنید پس باید آن را از محدوده صوتی خود خارج کرده و به جستجوی دیگری ادامه دهید.
- و اما نکتهی مهم آخر : اگر ایرپادها در گوش فردی باشند ، بااینکه آنها به کاربر هشدار میدهند (ایرپاد توانایی تشخیص قرار داشتن در گوش را داراست)و همچنین صدای بیپ پخش شده از ایرپادها بصورت تدریجی و کمکم زیاد میشود؛ اما مراقب باشید ؛ زیرا بالاترین حد صدای ایجاد شده میتواند باعث ایجاد صدمه به شنوایی و پرده گوش انسان گردد.